Activiteit op maat, ook dat kan!

 

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit of een gezellig arrangement voor een familie-, vrienden- of vrijgezellendag? Of breng je een bezoekje aan Horst aan de Maas en zoek je een ludieke manier om deze prachtige gemeente beter te leren kennen? Stop met zoeken, bij Dagje Horst aan de Maas ben je aan het juiste adres!

Familie, vrienden en vrijgezellen

Ben jij voor je familiedag, vriendendag of vrijgezellenfeest op zoek naar een zo origineel mogelijk dagje uit in Horst? Dan ben je bij Dagje Horst aan de Maas aan het juiste adres!
Wij hebben de mogelijkheid om activiteiten geheel op maat te ontwerpen. Zo kunnen we de bestaande activiteiten aanpassen, maar is het ook mogelijk om een geheel nieuwe activiteit en daarmee een geheel nieuw dagje uit in Horst, naar jullie smaak te ontwikkelen.

Bedrijfsuitje of teamdag

Ben je op zoek naar een activiteit op maat voor jullie bedrijfsfeest of teamdag? Ook dan ben je ook bij Dagje Horst aan de Maas aan het juiste adres.
We beschikken over de mogelijkheid om een activiteit geheel naar jullie wensen en budget te ontwerpen. Denk hierbij aan een dagje uit ter ontspanning of een activiteit om teams verder te ontwikkelen en/of collegialiteit te vergroten.
Zoek je dus een gezellig dagje uit, of een educatieve activiteit voor je bedrijfsfeest of teamdag? Neem dan direct contact op met Dagje Horst aan de Maas.

Voorbeelden

Al vaker hebben we groepsspecifieke opdrachten verwerkt in Crazy88, waardoor de opdrachten natuurlijk nog grappiger worden. Ook verstoppen we geregeld cadeautjes voor jarigen in onze Escape Room – Forbidden Floor, of geven we op verzoek de vrijgezel een prachtig pakje aan zodat degene zeker opvalt!
Daarnaast is het binnen onze activiteit ‘de Erfenis’ mogelijk om specifieke opdrachten of vragen te verwerken die alleen jullie kunnen weten. Hierdoor wordt de activiteit nog interactiever en persoonlijker.

In 2017 werden we ook door Bibliotheek Horst aan de Maas gevraagd een activiteit te ontwikkelen voor de Kinderboekenweek met als thema ‘griezelen’. Als basis hebben we ons spel Sherlock Horst genomen. Deze spelstijl hebben we geheel omgezet naar een variant op kinderniveau, welke ook de thema’s binnen de bibliotheek aankaart. Uiteindelijk realiseerden we in samenwerking met Bibliotheek Horst aan de Maas een prachtige spooktocht, met een geweldig spelelement, waaraan meer dan 100 kinderen uit de gemeente hebben deelgenomen.

Ben jij ook op zoek naar een activiteit op maat? Neem dan zeker eens contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.