• Groot aanbod activiteiten
  • Wij verzorgen jouw complete dag uit!

Geniet van een
geweldig dagje uit!

Wie zijn wij?

Dagje Horst aan de Maas is een bedrijf dat zich bezighoud met het organiseren van activiteiten en arrangementen voor de leukste bedrijfsfeesten, familiedagen, teamuitjes en vrijgezellendagen!

Daarnaast zijn we altijd druk met het bedenken van nieuwe activiteiten, spellen en concepten.

Doordat wij werken vanuit prachtige locaties zoals onze thuisbasis, 'Liesbeth's Grand Café' in Horst, zijn we in staat om een gezellig en compleet dagje uit te organiseren. 
Combineer de leukste spellen en activiteiten bijvoorbeeld met een lekker hapje of drankje!

Dus, zoek jij invulling voor een leuk dagje uit in de omgeving van Horst, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Ons hele team zet elke dag weer haar beste beentje voor om er voor te zorgen dat jullie met een glimlach terugkijken op een mooie dag! 

Wil je ons team leren kennen?

Team

Deze bedrijven

Gingen jullie voor

Nieuws & Updates

Blijf op de hoogte

Uitgelicht!

Onze 'all-time favourite' blijft nog altijd 'Sherlock Horst'!
Eén van onze eerste spellen en nog elke seizoen zeer vaak gespeeld. 

Tijdens Sherlock Horst gaan jullie, gewapend met een koffer en foto-opdrachten het centrum van Horst in. 
Weten jullie de juiste locaties te vinden en de puzzels en raadsels op te lossen?
Dan lukt het jullie misschien wel om de koffer te openen.

Maar.. dat is nog niet alles! 
Wanneer de koffer geopend is, ontvouwd zich er een compleet nieuw verhaal. 
Jullie ontvangen verschillende aanwijzingen in een politieonderzoek naar een beroving.
Weten jullie alle informatie correct aan elkaar te koppelen? Dan lukt het jullie misschien wel om het onderzoek tot een goed einde te brengen! 

Een spannende en unieke activiteit in het Horster centrum, waarbij ongeveer 50% van de spelers tot de juiste conclusie weet te komen. Hoor jij daar bij? 

Uitgelicht!

Bedrijfsfeest en familiedag in Horst aan de Maas!

Welkom bij Dagje Horst aan de Maas! Gevestigd in het bruisende centrum van Horst, zijn wij dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Bij ons vind je een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu een bedrijfsfeest, teamuitje, familiedag of vrijgezellendag organiseert, wij beschikken over de leukste activiteiten voor jullie dagje uit in Horst!

Waarom Dagje Horst aan de Maas?

Wat maakt Dagje Horst aan de Maas zo speciaal? Allereerst bieden wij een diversiteit aan activiteiten die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Of je nu op zoek bent naar een actieve activiteit of juist een ontspannen activiteit bij een hapje en drankje, wij hebben voor ieder wat wils.

Wil je iets actiefs en spannends? Dan kun je bij ons terecht voor spannende GPS-games, waarbij je met behulp van een tablet op zoek gaat naar verborgen GPS-punten en uitdagende opdrachten volbrengt. Daarnaast bieden we ook Escape-Games aan, waarbij je samen met je team puzzels moet oplossen in het centrum van Horst of waarmee je uit een afgesloten ruimte moet ontsnappen. En als kers op de taart bieden we ook E-Choppers aan, elektrische scooters waarmee je op een leuke en milieuvriendelijke manier de omgeving kunt verkennen, eventueel zelfs in combinatie met een spel!

Voor degenen die liever wat rustiger aan doen, bieden wij ontspannende activiteiten aan zoals quizzen en rustige GPS-games. Geniet van de prachtige omgeving met onze gemotoriseerde voertuigen of doe een speurtocht in het prachtige centrum van Horst.

Dagje Horst aan de Maas voor jong en oud!

Vaak nemen er groepen contact met ons op die nergens een goede activiteit kunnen vinden voor hun gezelschap. Dit vaak doordat de leeftijden ver uit elkaar liggen, sommige mensen minder goed ter been zijn, of niet iedereen dezelfde dingen leuk vind. Ervaring leert ons dat wij altijd wel een activiteit in ons assortiment hebben die past bij zeer gevarieerde gezelschappen. Neem dus zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Unieke locatie!

Wat ons uniek maakt, is dat we zijn gevestigd in het pand van Liesbeth's Grand Café, midden in het centrum van Horst. Dit betekent dat we je niet alleen een geweldige dag vol activiteiten kunnen bieden, maar ook kunnen voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Na een avontuurlijke dag kun je ontspannen in ons café en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje om je dag compleet te maken.

Dankzij onze centrale locatie in het hart van Horst zijn we gemakkelijk bereikbaar en de ideale plek om je dag te organiseren. Onze ruime accommodatie biedt voldoende mogelijkheden voor groepen van verschillende groottes, en onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je speciale dag.

Of je nu een bedrijfsfeest wilt organiseren om de teamgeest te versterken, een teamuitje wilt plannen om de banden te versterken, een familiedag wilt vieren met plezier voor jong en oud, of een vrijgezellendag wilt vieren vol verrassingen en plezier, bij Dagje Horst aan de Maas ben je aan het juiste adres.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je speciale gelegenheid te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk Dagje Horst aan de Maas te creëren!

© Dagje Horst aan de Maas | 2024
Created by LR Internet