• Groot aanbod activiteiten
  • Wij verzorgen jouw complete dag uit!

Geniet van een
geweldig dagje uit!

Populaire activiteiten

maak van je dag een onvergetelijke dag!

Wie zijn wij?

Dagje Horst aan de Maas is een jong bedrijf dat zich bezighoud met het organiseren van activiteiten en arrangementen voor de leukste bedrijfsfeesten, familiedagen, teamuitjes en vrijgezellendagen!

Daarnaast zijn we altijd druk met het bedenken van nieuwe activiteiten, spellen en concepten.

Doordat wij werken vanuit prachtige locaties zoals onze thuisbasis, 'Liesbeth's Grand Café' in Horst, zijn we in staat om een gezellig en compleet dagje uit te organiseren. 
Combineer de leukste spellen en activiteiten bijvoorbeeld met een lekker hapje of drankje!

Dus, zoek jij invulling voor een leuk dagje uit in de omgeving van Horst of op een locatie naar keuze, door heel Nederland, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn pas tevreden als jullie na een gezellige dag, met een glimlach de deur uit gaan! 

Leer ons team kennen

Oh.. psst.. we zijn ook altijd op zoek naar nieuw, gezellig activiteitentalent!
Dus wil jij werken bij het leukste bedrijf van Horst en omgeving, laat dan iets van je horen!

Teamfoto

Wij gaan voor 5 sterren!

Jij blij, wij blij

Deze bedrijven

Gingen jullie voor

Nieuws & Updates

Blijf op de hoogte

Teambuilding?

Wil jij het aangename met het nuttige combineren? 
Met onze teambuildingprogramma's dragen we graag bij aan jullie sterkere, hechtere team! 

Samen met onze professionele teamcoach, Jos Smeets, bieden wij interactieve teambuildingstrainingen aan! 

Effectiever leren communiceren of beter leren samenwerken.. er zijn verschillende hoofddoelen waaraan gewerkt kan worden binnen onze trainingen. 
Deze trainingen worden altijd op interactieve en unieke manier aangevuld met de leukste en gezelligste activiteiten die ook nog eens verdere inzichten verschaffen voor het vervolg van de training.

Dus, ben jij op zoek naar een mooi programma als teambuilding in het centrum van Horst? 
Bekijk dan ons aanbod en neem gerust eens contact met ons op!

Bedrijfsfeest en familiedag in Horst aan de Maas!

Welkom bij Dagje Horst aan de Maas! Gevestigd in het bruisende centrum van Horst, zijn wij dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Bij ons vind je een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. Of je nu een bedrijfsfeest, teamuitje, familiedag of vrijgezellendag organiseert, wij beschikken over de leukste activiteiten voor jullie dagje uit in Horst!

Waarom Dagje Horst aan de Maas?

Wat maakt Dagje Horst aan de Maas zo speciaal? Allereerst bieden wij een diversiteit aan activiteiten die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Of je nu op zoek bent naar een actieve activiteit of juist een ontspannen activiteit bij een hapje en drankje, wij hebben voor ieder wat wils.

Wil je iets actiefs en spannends? Dan kun je bij ons terecht voor spannende GPS-games, waarbij je met behulp van een tablet op zoek gaat naar verborgen GPS-punten en uitdagende opdrachten volbrengt. Daarnaast bieden we ook Escape-Games aan, waarbij je samen met je team puzzels moet oplossen in het centrum van Horst of waarmee je uit een afgesloten ruimte moet ontsnappen. En als kers op de taart bieden we ook E-Choppers aan, elektrische scooters waarmee je op een leuke en milieuvriendelijke manier de omgeving kunt verkennen, eventueel zelfs in combinatie met een spel!

Voor degenen die liever wat rustiger aan doen, bieden wij ontspannende activiteiten aan zoals quizzen en rustige GPS-games. Geniet van de prachtige omgeving met onze gemotoriseerde voertuigen of doe een speurtocht in het prachtige centrum van Horst.

Dagje Horst aan de Maas voor jong en oud!

Vaak nemen er groepen contact met ons op die nergens een goede activiteit kunnen vinden voor hun gezelschap. Dit vaak doordat de leeftijden ver uit elkaar liggen, sommige mensen minder goed ter been zijn, of niet iedereen dezelfde dingen leuk vind. Ervaring leert ons dat wij altijd wel een activiteit in ons assortiment hebben die past bij zeer gevarieerde gezelschappen. Neem dus zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Unieke locatie!

Wat ons uniek maakt, is dat we zijn gevestigd in het pand van Liesbeth's Grand Café, midden in het centrum van Horst. Dit betekent dat we je niet alleen een geweldige dag vol activiteiten kunnen bieden, maar ook kunnen voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Na een avontuurlijke dag kun je ontspannen in ons café en genieten van een smakelijke maaltijd of verfrissend drankje om je dag compleet te maken.

Dankzij onze centrale locatie in het hart van Horst zijn we gemakkelijk bereikbaar en de ideale plek om je dag te organiseren. Onze ruime accommodatie biedt voldoende mogelijkheden voor groepen van verschillende groottes, en onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je speciale dag.

Of je nu een bedrijfsfeest wilt organiseren om de teamgeest te versterken, een teamuitje wilt plannen om de banden te versterken, een familiedag wilt vieren met plezier voor jong en oud, of een vrijgezellendag wilt vieren vol verrassingen en plezier, bij Dagje Horst aan de Maas ben je aan het juiste adres.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je speciale gelegenheid te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk Dagje Horst aan de Maas te creëren!

© Dagje Horst aan de Maas | 2023
Created by LR Internet